Suicidal Tendencies -johtaja Mike Muir julkaisi liikuttavan muistokirjoituksen Aliens- ja Titanic-näyttelijä Bill Paxtonille

Tiesitkös, että Suicidal Tendencies -laulaja Mike Muir ja hiljattain menehtynyt näyttelijä Bill Paxton olivat teini-ikäisinä hyviä kavereita? Nyt tiedät, sillä Muir julkaisi yhtyeensä Facebook-sivulla pitkän muistokirjoituksen, jossa muusikko muistelee parivaljakon yhteisiä aikoja lehdenjakajina.

”Olen äärimmäisen surullinen Bill Paxtonin poismenon johdosta. Olin niin onnekas, että tunsin hänet ja pystyin kutsumaan häntä ystäväkseni”, Muir aloittaa viestinsä.

”Tapasin hänet ollessani 16-vuotias, kun molemmat jaoimme aamuisin Los Angeles Times -lehteä. Olimme ainoat nuoret siinä työssä, kaikki muut jakajat olivat ainakin nelikymppisiä. Bill oli juuri muuttanut Santa Monicasta ryhtyäkseen näyttelijäksi, ja minä kerroin hänelle aikovani perustaa bändin.”

Muir kuvailee Paxtonia ”äärimmäisen cooliksi”, ystävälliseksi ja optimistiseksi tyypiksi, joka ei lannistunut, vaikkei saanut kutsua edes pienten roolien esiintymiskokeisiin.

”Hän rakasti myös musiikkia. Joskus menimme punk-keikoille ja sitten suoraan klubilta jakamaan lehtiä”, Muir kirjoittaa.

”En ole koskaan tavannut ketään, joka tunsi Billin joko ennen hänen menestystään näyttelijänä tai sen aikana ja jolla olisi ollut hänestä mitään muuta hyvää sanottavaa. Bill oli todella upea ihminen, joka seurasi unelmaansa eikä koskaan antanut periksi.”

Lue koko Muirin muistokirjoitus alempaa.

Ohjaaja James Cameronin luottonäyttelijänä kunnostautunut Bill Paxton kuoli 25. helmikuuta leikkauksen aiheuttamiin jälkikomplikaatioihin. Hän oli 61-vuotias.

Suicidal Tendencies esiintyy Helsingissä Tuska Open Airissa perjantaina 30. kesäkuuta.