Suomessakin pistäytynyt thrash-kiertue joutui koronaviruksen uhriksi: Testamentin ja kumppaneiden Italian-keikka peruttiin

25.2.2020 20:35

Testamentin, Exoduksen ja Death Angelin yhteiskiertue oli taannoin Suomessa ongelmissa, kun bändit eivät saaneet kaikkea laitteistoaan ajoissa Tukholmasta Helsinkiin. Tämän lisäksi Exoduksen Gary Holt päivitteli sosiaalisessa mediassa, kuinka myrskyinen laivamatka Suomeen oli kerta kaikkiaan karmea kokemus. Vaikeaa siis oli Skandinaviassa, mutta eipä mene bändeillä sen helpommin etelässäkään. Nyt kantautuu tietoja, että yhtyeiden Italian-keikka peruttiin koronaviruksen vuoksi.

Bändikolmikon oli määrä konsertoida 27. helmikuuta Milanossa, mutta Metal Injection uutisoi, että keikka on peruttu alueen koronavirustilanteen vuoksi. Italiassa on rekisteröity 200 virustartuntaa ja viisi ihmistä on kuollut, ja tämän vuoksi Pohjois-Italian viranomaiset ovat rajoittaneet ihmisten liikkumista sakon uhalla. Niinpä Death Angel ilmoitti Instagramissa, että Milano jätetään tällä kertaa väliin. Katso päivitys alempaa.

Kiertueen seuraava keikka on 27. helmikuuta Barcelonassa, ja kaikkiaan rundia on jäljellä 11 keikkaa. Toivottavasti loppurupeama sujuisi ilman vastoinkäymisiä.

Lisää luettavaa