Suunnitteilla oleva elokuva Chuck D:stä ja Public Enemystä ongelmissa – räppäri viemässä tuotantoyhtiötä raastupaan

Legendaarisen rap-ryhmä Public Enemyn ja räppäri Chuck D:n vaiheista kertova elokuva on törmännyt pahaan hidasteeseen. Chuck D haluaa nimittäin estää tuotantoyhtiö Alt House Productionsia toteuttamasta elokuvaa nostamalla kanteen yhtiötä ja kirjoittamaansa sopimusta vastaan.

TMZ:n mukaan Chuck D myöntää allekirjoittaneensa sopimuksen Alt Housen kanssa, jossa tämä antaa yhtiölle luvat Public Enemyn esiasteesta Spectrum Citystä kertovaan dokumenttiin. Räppäri kuitenkin kieltää antaneensa tuotantoyhtiölle yksinoikeutta hänen tai Public Enemyn tarinaan, josta Chuck D:n mukaan on kiinnostunut myös toinen, nimeltämainitsematon tuotantoyhtiö.

Räppäri saattaa kuitenkin jäädä nuolemaan näppejään tässä riidassa, sillä TMZ:n tietojen mukaan Chuck D:n allekirjoittamassa sopimuksessa on pykälä, jossa puhutaan räppärin ”elämäntarinasta”. Chuck D sanoo allekirjoittaneensa sopimuksen ilman lakimiehensä läsnäoloa eikä ollut täysin perillä, mitä oli allekirjoittamassa. Mihin ei lainopillisesti oikein voi todeta kuin ”kikkelis kokkelis, mitäs läksit”, ainakaan ilman kunnon kädenvääntöä.