Suvilahti TBA palkittiin vuoden kulttuuriteosta – Kiitellään erityisesti turvallisesti järjestetyistä kulttuuritapahtumista

Mikko Hultman (vasemmalla) ja Mikko Vehmas Suvilahti TBA:sta.
Katja Tähjä

"Suvilahti TBA on kulttuurialalle vaikeana vuonna 2020 merkittävästi kehittänyt Suvilahteen tapahtumallisuutta", valintaa perustellaan.

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuuri- ja kirjastojaosto on palkinnut Suvilahti TBA:n 5000 euron suuruisella Helsingin kaupungin Kulttuuriteko 2020 -palkinnolla.

”Suvilahti TBA on ravintola ja tapahtuma-alan yritys, joka on kulttuurialalle vaikeana vuonna 2020 merkittävästi kehittänyt Suvilahteen tapahtumallisuutta. Suvilahti Summer– ja elo-syyskuun tapahtumat tuotettiin rajoitusten mukaisesti ja turvallisesti ja ne saivat paljon huomiota ja kiitosta muuten varsin hiljaisen kulttuuritarjonnan aikana. Järjestäjillä oli varsin suuri riski, jonka he kuitenkin kokeneella tuotannon järjestelyllä välttivät toteutumast” kulttuuri- ja kirjastojaoston puheenjohtaja Tuomas Finne perustelee valintaa.

Kunniamaininnan saivat Vuonna 2017 aloitettu Helsingin Kävelyfestivaali, jossa esitellään kaupunginosia, kulttuuria ja historiaa sekä kalliolaiseen baariin perustettu Radio Majava.