Syöpää sairastava Exodus-rumpali kommentoi terveydentilaansa – ”Olen edelleen keskellä tätä taistelua”

Kevin Nixon/Future/Shutterstock/All Over Press

Kuten aiemmin uutisoimme, thrash metal -veteraani Exodusin rumpali Tom Huntingilla diagnosoitiin alkuvuodesta harvinainen ylävatsan seudulla oleva syöpä. Hunting on kevään ja kesän aikana läpikäynyt rankkoja hoitoja ja hänelle on tehty gastrektomialeikkaus eli mahalaukun poisto.

Huntingin yhtyetoveri Gary Holt kommentoi pari päivää sitten toverinsa olevan täysin syöpävapaa. Nyt Hunting on tarkentanut, että vaikka hänen vointinsa onkin tällä hetkellä hyvä, hoidot ovat edelleen kesken.

”Haluan kiittää kaikkia osallistumisesta Blind Illusion -show’hun”, mies Exoduksen Instagram-tilillä. ”Olen aivan hämmentynyt kaikesta rakkaudesta ja tuesta tämän yhteisön sisällä! Se on todella auttanut minua tässä taistelussa!”

”Minulle tehtiin gastrektomialeikkaus heinäkuun 12.” Huntington jatkaa. ”Olen parantunut hyvin, opetellut uutta suhtautumista ruokaan pienemmillä annoksilla, pidemmillä ruokailuväleillä, paljon proteiinia… tiede tämän kaiken ympärillä jaksaa hämmästyttää minua päivästä toiseen. Kuinka joku voi edes jaloitella ympäriinsä kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen? Haha! Olen joka tapauksessa hyvin kiitollinen! Olen kuullut, että monet eivät edes saa leikkausmahdollisuutta. Lääkäreillä oli hyvä suunnitelma, he menivät sisään ja kertoivat saaneensa kaiken pois! Vittu jes, kuulostaa hyvältä minun korviini!”

”Olisi kuitenkin röyhkeää sanoa olevansa syöpävapaa vielä tässä vaiheessa”, mies lisää. ”Toivon todella, että voin tehdä sellaisen lausunnon piakkoin. Mutta ei kirota tätä! Olen edelleen keskellä tätä taistelua. Vaikein vaihe on ohi, mutta minulla on vielä 4 kemokierrosta odottamassa. Sen jälkeen minut kuvataan uudelleen ja toivon mukaan syöpä on poistettu kropastani ja passitettu matkoihinsa!”

”En malta odottaa näkeväni teidät pian ja päästä soittamaan uutta Exodus-musaa livenä! Paljon rakkautta!”