Syöpää sairastava Quiet Riot -rumpali kiidätettiin sairaalaan – ”Täällä on kuin Disneylandissa”, mies vitsaili

Mistään hengenvaarallisesta ei ilmeisesti onneksi ole kyse.
17.6.2020 13:24

Muun muassa Quiet Riotista tuttu ja W.A.S.P.-yhtyeessäkin vaikuttanut, haimasyöpää sairastava rumpali Frankie Banali kiidätettiin viime maanantaina sairaalaan. Frankie kertoi asiasta tuoreeltaan Facebook-sivuillaan, mikä aiheutti miehen faneissa luonnollisesti huolta. Banalin vaimo Regina lohdutti kuitenkin myöhemmin, että mistään hengenvaarallisesta ei pitäisi olla kyse.

”Frankie ei makaa kuolinvuoteella. Hän on ollut tällä matkallaan ensiavussa jo monesti. Hän kärsii taas infektiosta. Se hoidetaan kuntoon ja hän palaa sitten takaisin kotiin. Kiitoksia kaikille. Jatkakaa rukoilua ja hyvien ajatusten lähettämistä”, Regina kirjoitti.

Syöpähoitojen vuoksi kaljuuntunut Frankie Banali jakoi itsestään maanantaina kuvan, jossa tämä makaa sairaalavuoteessa. Vaikeasta tilanteestaan ja taudista huolimatta Frankie jaksoi kuitenkin vitsailla päivityksessään.

”Tajusin juuri, että täällä on kuin Disneylandissa – jonot ovat vain lyhyemmät ja ajelut ovat tuskallisen hitaita. Ja nämä hinnat, voi luoja”, Banali veisteli.

Viimeisimmässä päivityksessään Banali kertoo käyvänsä monissa testeissä ja saavansa koviin kipuihinsa paljon lääkkeitä.

”Ylenin juuri morfiiniin. Taistelu jatkuu. Kiitos rukouksistanne ja tuestanne. Rakastan teitä aina”, Banali kirjoittaa viimeisimmässä julkaisussaan.

Lisää luettavaa