Taas on yksi iso aukko suoratoistopalvelujen tarjonnassa paikattu – Brittiläisen kulttibändin tuotanto on nyt striimattavissa

Cardiacs.
https://alphabet-business-concern.bandcamp.com/

Cardiacs on toiminut innoittajana lukuisille suurnimille.

Viime vuonna menehtyneen Tim Smithin kipparoima taiderockyhtye Cardiacs on pitkään nauttinut suurta kulttisuosiota ja toiminut innoittajana monille tunnetuille artisteille ja muusikoille. Brittibändin suuria faneja löytyy muun muassa Blurin, Radioheadin, Faith No Moren, Kornin, Toolin ja Napalm Deathin riveistä. Suoratoistopalveluista bändin musiikkia ei kuitenkaan ole tähän saakka löytynyt vaan sitä on ollut digitaalisesti saatavilla ainoastaan yhtyeen Bandcamp-sivujen kautta.

Asiaan on kuitenkin nyt tullut yllättäen muutos, sillä Cardiacsin omintakeinen tuotanto lisättiin viime viikonloppuna kaikille suurimmille suoratoistoalustoille kuten Spotifyhin, Apple Musiciin, Tidaliin, Deezeriin ja Youtube Musiciin. Hyvä!

”Nyt voitte striimata ja jakaa Cardiacsia eteenpäin, olitte missäpäin maailmaa tahansa. Toivomme, että musiikki leviää näin entistäkin laajemmalle ja tuo iloa yhä useammalle samalla tavalla kuin se on tuonut meille. Haluamme vain levittää sanaa mahdollisimman kauas. Tiedämme, että te toivotatte uudet kuulijat tervetulleeksi keskuuteemme avoimin sylin. Kuka tietää, mitä tästä seuraa? Kuka tietää, kuinka monen muun elämää Timin työ tulee koskettamaan? Jännittäviä aikoja”, kommentoidaan yhtyeen virallisen verkkokaupan Facebook-sivuilla.