Taas tulee: suuri puolalainen hevitapahtuma Mystic Festival on peruttu – esiintyjien joukossa rutkasti suomalaisartisteja

21.4.2020 21:01

Eurooppalaiset kesäfestivaalit peruuntuvat ja/tai siirtyvät nyt kovaan tahtiin. Jo aiemmin tänään raportoimme Ruisrockin ja Sweden Rockin peruuntumisista. Nyt Puolassa kesäkuun 10.-11. järjestettävä Mystic Festival -festivaali tiedottaa olevansa koronavirusepidemian tuorein uhri.

Muun muassa Judas Priestin ja Mercyful Faten tähdittämässä tapahtumassa olisi ollut varsin kattava suomalaisedustus Nightwishin, Beast in Blackin, Amorphisin ja Oranssi Pazuzun muodossa.

Mystic Festivalin järjestäjillä onkin nyt pöydällään kolme vaihtoehtoa, joilla se pyrkii tarjoamaan lipun hankkineiden katsojien rahoille parhaiten vastinetta. Joko ostettu lippu käy sellaisenaa seuraaville festareille, lipun voi vaihtaa kuponkeihin, joita voi käyttää festivaaliorganisaattoreiden muilla keikoilla, tai lipusta saa täyden hyvityksen. Festariorganisaatio lupaa tiedottaa lipun ostaneita päätöksestään piakkoin.

Lisää luettavaa