Taivas ei halua sinua ja helvettiin ei mahdu – tällaista jälkeä syntyy, kun HIM- ja In Flames -muusikot yhdistävät voimansa

https://www.youtube.com/watch?v=LA5GFh4TYRo

Saapa nähdä, mikä tämän ”superbändin” kohtalo on. Super-nimikkeen alle sijoitettavilla yhtyeillä ei ole aivan paras mahdollinen elinajanodote: musiikkimediassa puhutaan tasaisin väliajoin kaikenlaisten nimekkäiden muusikoiden sivuprojekteista, joissa kokoonpano on paperilla kivenkova, mutta käytännössä homma jää puuhasteluksi. We Sell the Deadin tapauksessa asialla ovat In Flamesin Niclas Engelin, HIMistä tuttu Gas Lipstick, Drömriketin Jonas Slättung ja Spiritual Beggarsin Apollo Papathanasio.

Tällä porukalla näyttää onneksi olevan vähän vireämpi yritys päällä. Orkesteri on julkaissut jo parikin kappaletta tulevalta Jack the Ripper -teemaiselta pitkäsoitoltaan, ja nyt esitellään yhdellä liki 13-minuuttisella videolla pätkiä tulevan albumin kaikista biiseistä. Koko Heaven Doesn’t Want You And Hell Is Full -levy ilmestyy 23. helmikuuta, eli kohtahan tuon voi tarkastaa ihan kokonaisuudessaan.