”Tämä vuosi on ollut vaikein ikinä” – Exoduksesta ja Slayeristä tuttu Gary Holt purkaa mieltään somessa

19.12.2023 16:57

Vuosi 2023 näyttää koetelleen Gary Holtia kovalla kädellä. Slayerissä aikaisemmin soittanut ja edelleen Exoduksen riveissä operoiva kitaristi julkaisi Instagramissa pitkän päivityksen, jossa käydään läpi vaikean vuoden vaiheita. Onhan siinä ollut kaikenlaista.

”Se oli siinä! Mikä kiertue, mikä vuosi. Tai kaksi vuotta”, Holt kirjoittaa Exoduksen rundiin viitaten.

”Tämä vuosi on ollut vaikein, mitä olen koskaan kokenut, ja silti se oli valtavan antoisa. Olen loukkaantunut pahemmin kuin olen koskaan aiemmin loukkaantunut kiertueella. Kaikki alkoi, kun bussista astuessani liukastuin jäisillä rappusilla. Luulin murtaneeni lantioni. Ei murtumaa, mutta pahin kipu ikinä. Se jatkui viikkoja. Jatkoin soittamista.”

”Sitten minun piti pelastaa veljeni italialaisesta sairaalasta kauhean onnettomuuden jälkeen. Valtava sekamelska, paljon draamaa ja stressiä. Jouduin perumaan Euroopan-kiertueen oman henkisen hyvinvointini takia. Se oli syvältä. Sitten loukkasin niskani Blue Ridge Rock Festissä. Se on edelleen hajalla kuukausien jälkeenkin.”

Kaikkien hankaluuksien jälkeen Holt lisää, että hän sai myös monia uusia ystäviä ja kiertuekavereita, ja Exodus on kitaristin mukaan kovemmassa iskussa kuin ikinä. Uusi levykin on tulossa, joten kukaties bändi saadaan sen myötä Suomeenkin. Tervetuloa vain, keikka kyllä kelpaisi!

Lisää luettavaa