Tämähän on mielenkiintoista: laulamaan kykenemätön Meat Loaf suuntaa huhujen mukaan suurelle kiertueelle

3.7.2018 19:22

Jim Steinmanin eeppisten mahtiballadien legendaarinen tulkki Meat Loaf aikoo suunnata Back Out Of Hell -nimiselle kiertueelle, raportoi NME. Mikä kuitenkin milenkiintoisinta, laulupuoli olisi jäämässä päätähden itsensä osalta väliin. 70-vuotias kultakurkku olisi tietojen mukaan siirtämässä solistivelvollisuudet American Idol -voittaja Caleb Johnsonille.

Lehden siteeraama lähde kertoo, että ”Meat Loaf on huolissaan siitä, ettei pysty suoriutumaan muutamista isoimmista laulunumeroista menetettyään äänensä pari vuotta sitten. Hän on tukeutunut nauhoihin jo jonkin aikaa, mutta ei halua joutua syytetyksi lipsynkkaamisesta näin suurella kiertueella, joten hän jättää lauluvelvollisuudet suuresti fanittamalleen Calebille.”

Laulamisen sijaan Meat Loafin kerrotaankin keskittyvän iskemään tarinoita siitä, kuinka tapasi Steinmanin, keiden kanssa hän on työskennellyt 70-luvulta alkaen ja kertomalla joukoittain muita anekdootteja pitkän uransa varrelta.

Vaikka tietoon kannattaakin suhtautua tietyin varauksin, kansainväliseksi aiotun kiertueen aikataulun julkistuksen odotetaan tapahtuvan lähipäivinä.

Lisää luettavaa