”Tämän biisin tarkoitus on saada 80 000 ihmistä villiintymään” – Ghost esitteli pätkän uutta singleään, lupaavalta kuulostaa

11.4.2018 10:21

Näyttäisi siltä, että Ghostin ystävät saavat lähiaikoina aihetta iloon. Ruotsin satanistirock-ylpeys valmistautuu esittelemään jatkoa menestyksekkäälle Meliora-kolmosalbumilleen (2015), ja tulevan levyn ensimmäinen single julkaistaan kaikista merkeistä päätellen aivan piakkoin. Yhtye on aktivoitunut sosiaalisen median rintamalla, bändin ”uusi” laulaja on esitelty ja hiljattain ruotsalainen Bandit Rock -radiokanava soitti tulevaa Rats-singleä puolen minuutin pikkuklipin verran. Eräs radiovastaanottimen äärellä ollut kuulija nappasi ennakkoesittelyn talteen ja latasi pätkän Youtubeen, joten otapa siivu haltuun yläpuolelta. Ei hullumman kuuloinen teaseri!

Laulaja Tobias Forge valotti hiljattain Loudwirelle tulevan singlen saloja. Forge kertoo ajatelleensa Ozzy Osbournea sitä tehdessään.

”Muistan, kun näin lapsena televisiosta konsertin nimeltä Moscow Peace Concert. Muistan sen hetken selvästi, oli silloin kahdeksanvuotias. Ozzy Osbourne aloitti settinsä I Don’t Know’lla, joka on helvetin hieno avausbiisi”, Forge sanoo.

”Tämä tapahtui 80 000 ihmisen edessä, ja koko katsomo villiintyi täysin. Halusin päästä samaan tunnelmaan Ratsilla. Sen on tarkoitus tuntua samanlaiselta avausraidalta, kappaleelta, joka voi saada 80 000 ihmistä hyppimään tasajalkaa. Jos haluat päästä soittamaan isoille areenoille, tarvitset levyjä, jotka täyttävät ne paikat.”

Lisää luettavaa