Tampereen pääkirjastosta voi nyt lainata kausikortteja kulttuuririentoihin – ”Madaltaa kynnystä lähteä tutustumaan johonkin aivan uuteen elämykseen”

Flyygeli odottaa soittajiaan G Livelabin lavalla.

Kokeilussa ovat mukana muun muassa G Livelab Tampere, Tullikamari Tampere, Tampere-talo ja Vastavirta Klubi.

Tampereen pääkirjasto Metso laajentaa lainattavien esineiden kokoelmaansa erittäin ilahduttavaan suuntaan: tästä päivästä alkaen kirjastosta voi nimittäin lainata kulttuurialan toimijoiden sekä urheiluseurojen kausikortteja. Mukana kokeilussa ovat kulttuurin puolelta G Livelab, Tullikamarin Klubi, Tampere-talon Sorsaklubi, Vastavirta-Klubi ja Tanssiteatteri MD ja lähikuukausina mukaan liittyvät Tampereen Teatteri ja Tampereen Filharmonia. Urheilun puolelta mukana ovat aluksi Ilves ja Tappara, Tampereen Pyrintö ja PP-70.

”Olemme ilahtuneita siitä, kuinka innolla tamperelaistoimijat ovat lähteneet yhteistyöhön kirjaston kanssa ja tarjonneet kausikorttejaan lainattavaksi. Jo nyt koossa on monipuolinen paketti kuntalaisten iloksi. Kausikortin lainaaminen madaltaa kynnystä lähteä tutustumaan johonkin aivan uuteen lajiin tai elämykseen, eikä lähteminen jää lainakortilla ainakaan rahasta kiinni”, kommentoi palvelupäällikkö Niina Salmenkangas Tampereen kaupunginkirjastosta.

Kultakin yhteistyökumppanilta tulee lainattavaksi 1-2 kausikorttia, joita kirjaston asiakkaat voivat lainata viikoksi kerrallaan. Kortteja ei voi varata eikä lainoja uusia ja asiakkaalla voi olla lainassa vain yksi kausikortti kerrallaan. Lisätietoja löydät täältä.

Mainiota maanantaita! Uusi viikko, uudet kujeet: pääkirjasto Metsosta voi nyt lainata kausikortteja urheilu- ja…

Posted by Tampereen kaupunginkirjasto on Monday, October 21, 2019