Tamperelaisten kauhujen yö: radioasema soittaa koko illan vain turkulaista musiikkia, tällä kertaa karaokena

26.10.2023 16:40

Tamperelaiset joutuvat jälleen kokemaan kauhun hetkiä, sillä Radio 957:n väki on päättänyt, etteivät manselaiset ole kärsineet vielä tarpeeksi. Radioasema on jo kahdesti tempaissut halloweenin aikaan soittamalla koko illan ainoastaan turkulaista musiikkia, ja sama koettelemus on edessä tänäkin vuonna – nyt vieläpä entistäkin järkyttävämmässä muodossa.

27. lokakuuta radiokanavalla nimittäin kuullaan turkulaista musiikkia karaokemuodossa. Turkulaisen musiikin yö 3 – Painajainen Puutarhakadulla -iltama tuo turkulaisen säveltaiteen Hönö-baarin lavalle, ja livebändin säestämät, suorana lähetyksenä kuultavat karaoketulkinnat soivat iltakahdeksasta kymmeneen. Turkulaisen musiikin yö kestää tänäkin vuonna kaikkiaan 666 minuuttia, yön pikkutunneille saakka.

”Kahtena aikaisempana vuotena tarjosimme tamperelaisille kaikkien aikojen karmeinta radiota, kun Ysiviisseiskan valtasivat turkulaisen musiikin kulmakivet: Kaiken takana on nainen, Maali se on hunajata, Via Dolorosa ja Sinä vain. Mutta kuten kauhuelokuvissa, tälläkin kertaa trilogian kolmas osa on kaikkein hirvein. Tampereen rohkeimmat karaokelaulajat pääsevät tulkitsemaan länsirannikon zombien musiikkia suorassa radiolähetyksessa livebändin kanssa. Tätä pahempaa painajaista ei Tampere ole koskaan joutunut todistamaan”, Radio 957:n ohjelmajohtaja Ari Ojala kertoo tiedotteessa.

On järkyttävää ajatella, millainen sairas mieli on voinut kehittää tällaisen idean. Soundi ottaa vilpittömästi osaa kaikkien tamperelaisten suruun ja ahdistukseen. Pysykää vahvoina, toverit, yhdessä me selviämme tästäkin. Yö on aina pimein juuri ennen aamunkoittoa. Joskus koittaa vielä päivä, jolloin kykenemme jälleen tuntemaan auringon lämmön kasvoillamme ja kuulemaan lintujen laulun.

Lisää luettavaa