Tapahtumajärjestäjä Loud n’ Live Promotions Oy hakeutuu yrityssaneeraukseen

"Haemme järjestelyä turvataksemme tulevien tapahtumiemme järjestämisen", sanoo toimitusjohtaja Kalle Keskinen.
2.10.2023 17:29

Suomen suurimpiin tapahtumajärjestäjiin lukeutuva Loud n’ Live Promotions Oy hakeutuu yrityssaneeraukseen. Yritys on jättänyt asiaa koskevan hakemuksen Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuteen 2. lokakuuta. Samalla yhtiö hakee työrauhaa loppuvuoden ja ensi vuoden konserttien ja festivaalien täysipainoiseen toteuttamiseen.

”Haemme järjestelyä turvataksemme tulevien tapahtumiemme järjestämisen. Meillä on edessä vielä tänä vuonna monia erittäin hyvin myyneitä tapahtumia. Lisäksi ensi vuodelle on tiedossa lukuisia festivaaleja ja konsertteja”, kommentoi toimitusjohtaja Kalle Keskinen.

”Järjestelyn myötä saamme liiketoimintamme jatkumaan tuottavana käytännössä saman tien. Odotamme myöskin positiivista tulosta helmikuussa päättyvältä tilikaudeltamme. Tavoitteenamme on lisäksi, että pystymme maksamaan velvoitteemme maksujärjestelyä nopeammassa tahdissa.”

Keskisen mukaan talousongelmat johtuvat pitkälti pandemiasta ja korona-aikana tehdyistä rajoituksista, jotka estivät tapahtumien järjestämisen.

”Samaan aikaan pidimme henkilökunnan töissä hoitamassa tapahtumien siirtoja ja suunnittelemassa uusia. Siirrot aiheuttivat meille kuluja, ja toisaalta lippurahoja ei tullut lainkaan. Tämä johti siihen, että korona-ajan loputtua kaikki raha oli jouduttu käyttämään ennakkoon uusien tapahtumien rahoittamiseksi. Meillä oli kymmeniä konsertteja, jotka oltiin jo siirretty kuusi kertaa ja taas aloitettu muun muassa niiden markkinointi. Samaan aikaan emme saaneet minkäänlaista koronatukea toimintaamme”, Keskinen kertoo.

Loud n’ Live Promotionsin tulevia tapahtumia ovat muun muassa Jethro Tullin loppuvuoden keikat, Suzi Quatron keikka, The Manhattan Transferin jäähyväiskonsertit sekä Yonan konserttisalikiertue. Loud n’ Live Promotions järjestää myös muun muassa Radio Nova -festivaaleja, Helsingin In The Park -konsertteja, Kaarinan Saaristo-festivaalia sekä Seinäjoen Vauhtiajot.

Lisää luettavaa