Tarina pojasta, joka ei pysty vielä ymmärtämään, miksi isä on pistetty arkkuun – Tommi ”Tuple” Salmelan uusi single pohjaa henkilökohtaiseen tragediaan

Tarotista ja Lazy Bonesista tutun laulajan sooloalbumi ilmestyy kesällä.
24.4.2020 12:07

Muun muassa Tarotista, Lazy Bonezista sekä Raskasta joulua -konserteista tuttu Tommi ”Tuple” Salmela julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa Wooden Box 26. kesäkuuta. Musiikillisesti levyllä liikutaan AOR:n ja hard rockin maisemissa ja se kertoo niin iloisia kuin surullisia tarinoita laulajan elämän varrelta. Aiemmin julkaistut singlet Together ja Demon Alcohol saavat nyt seuraa levyn nimikkokappaleesta, jonka videon voit katsoa tuosta alapuolelta.

Wooden Box kertoo kuusivuotiaasta pojasta, joka ei pysty vielä ymmärtämään, miksi hänen isänsä on pistetty arkkuun. Isäni näet menehtyi traagisesti syksyllä 1975 hukkumalla mökillämme Päijänteeseen. Olimme juuri vähän aikaisemmin muuttaneet Helsinkiin, johon hän oli saanut kiinnityksen kansallisteatterin näyttelijäksi oltuaan aiemmin Kuopion kaupunginteatterin leivissä. Videossa tuodaan esille myös niitä fiiliksiä ja ajatuksia, joilla peilataan elämää tuon ajan kulttuuri- ja taiteilijapiireissä”, Tuple avaa singlen ja videon taustoja.

Lisää luettavaa