Tarja Turunen kertoo väleistään Floor Janseniin – Nightwish-laulajat ovat pitäneet yhteyttä läpi vuosien

23.11.2022 10:07

Tarja Turusen ero Nightwishista ei tapahtunut kovin iloisissa merkeissä, mutta tämä ei tarkoita, etteikö Turunen voisi ystävystyä hänen seuraajansa kanssa. Turunen kertoi hiljattain Scars and Guitars -podcastin haastattelussa väleistään Floor Janseniin, ja mitä ilmeisimmin laulajat ymmärtävät toisiaan oikein hyvin. Haastattelusta uutisoi myös Blabbermouth.

”Olemme yhteydessä, ja yhteydenpito on viime aikoina tiivistynyt, kun hän kertoi kauheat uutiset sairastumisestaan”, Turunen kertoo haastattelussa.

Jansen tiedotti aiemmin marraskuussa sairastuneensa rintasyöpään. Viime viikolla laulaja ilmoitti, että leikkaus sujui hyvin ja syöpäpesäkkeet on saatu poistettua.

”Olen siis ollut hiljattain häneen yhteydessä. Mutta tätä on jatkunut siitä asti, kun hän liittyi Nightwishiin. Ei minulla ole… Itse asiassa toivon vain, että hän voi hyvin ja on onnellinen. Sitä minä haluan. Jos käyn Hollannissa vaikka keikalla, hän saattaa tulla tervehtimään ja niin edelleen. Se on oikein mukavaa”, Turunen jatkaa.

”Kaiken kaikkiaan minusta tuntuu, että olemme eräänlaiset metallisiskokset – me kaikki [naismuusikot] olemme metallisiskoksia. Tuemme kaikki toinen toisiamme. Kun itse aloitin metallimusiikin parissa, tunsin itseni vähän yksinäiseksi, sillä festareilla ei näkynyt kovin paljoa tyttöjä. Olin usein ainoa nainen paikalla. Nykyään on uskomattoman hienoa nähdä niin paljon naislaulajia.”

Lisää luettavaa