”Tarjolla laiskahko, keskivartalolihava rumpali” – Popedan Lacu Lahtinen julkaisi hilpeän työnhakuilmoituksen

11.9.2023 11:58

Kuule, vänskä. Mis sie tarviit oikein hyvää miestä? Täs siul on sellainen. Popedan rumpali Lacu Lahtinen nimittäin julkaisi sosiaalisessa mediassa julkisen työnhakuilmoituksen, ja jos tällä hakemuksella (ja näillä näytöillä) ei löydy hommia, niin jo on kumma!

”Tarjolla vähän vanhempi, laiskahko, keskivartalolihava rok-rumpali. Viinaan menevä, mutta vain juopumistarkoituksella ja töiden jälkeen”, Lahtinen aloittaa ja jatkaa:

”Pääasiassa lyön aivan liian lujaa, tästä voidaan sitten keskustella kahvikupposen äärellä jos siitä päästään yhteisymmärrykseen. Isompiakin keikkoja saattanut päätökseen ihan kunnialla. Pienempiäkin muutaman.”

”CV on ihan ok, mutta en ala tässä nyt namedroppailemaan muutakuin Rangaistus-orkesterin kosketinsoittaja olen. Omat rummut ja soittokämppä äänitysmahdollisuuksin löytyy myös. Käsittääkseni mulukun vikaa ei ehkä ole, koska edellisessä orkesterissa soitin hieman yli viisitoista vuotta, sitä edellisessä kuusi. Osaan silti olla myös ärsyttävä tarvittaessa.”

”Erityistaitoihin kuuluu häpeämättömästi soittaa juuri sillai kun sattuu sinä päivänä meneen. Haen tositarkoituksella bändiä joka ei ihan muutama vuosi sitten ole aloitellut. Taitoni ovat rajalliset. Siinä kai tärkeimmät.”

Tyylikästä tekstiä! Lahtinen on tietysti todellinen kehäkettu rockhommissa: Popedan lisäksi hän on operoinut muun muassa sellaisissa bändeissä kuin Hanoi Rocks, Transworld Identity ja Crashdiet. Myös Rainbow-laulaja Graham Bonnetin kanssa hän on hommia tehnyt. Siitä siis asiallinen muusikko bändiin, jos sattuu olemaan paikka auki! Katso Lahtisen alkuperäinen ilmoitus alta:

Lisää luettavaa