Tärkeitä uutisia kitarataituroinnin ystäville: Steve Vai konsertoi toukokuussa Helsingissä

18.1.2023 13:02

Ilahduttavia uutisia kaikille sähkökitarataituruuden ystäville: Steve Vai saapuu keväällä Suomeen. Vai konsertoi Helsingin Kulttuuritalossa 7. toukokuuta. Hyvä!

”Viime syksyn kiertueemme Pohjois-Amerikassa oli erinomainen. Minä ja bändini olemme hyvin öljyttyjä ja valmiimpia kuin koskaan. Olen innoissani saadessani tuoda vihdoin Hydra-kitaran mukanani Eurooppaan, sillä kaipasin sitä viime kiertueella. Inviolate-albumin palaute oli äärimmäisen positiivista, mikä näkyi mediassa, osallistujissa ja yleisön energiassa, ja odotamme innolla tulevaa Euroopan-kiertuetta”, Vai sanoo tiedotteessa.

Tammikuussa julkaistaan Vain musiikkia myös levymuodossa, sillä 27.1. ilmestyy albumi nimeltä Vai/Gash. Tämän levyn tarina onkin surullinen, sillä tutoos äänitettiin jo vuonna 1991, mutta joidenkin levy-yhtiöongelmien vuoksi se jäi aikanaan julkaisematta. Albumin lauluosuudet hoiti mies nimeltä Johnny ”Gash” Sombrotto, ja tämä muusikko on jo poistunut keskuudestamme: Sombrotto kuoli moottoripyöräonnettomuudessa vuonna 1998.

Kulttuuritalon-keikan liput tulevat myyntiin 20. tammikuuta Lippupisteessä. Pääsylippujen hinnat ovat alkaen 50 euroa.

Lisää luettavaa