Tarvetta uudelle kärrylle? – Justin Bieber ja Aerosmith-pomo Steven Tyler kauppaavat menopelejään ”kohtuuhinnoin”

Billboard raportoi autoihin erikoistuneen huutokauppatalo Barrett-Jacksonin saaneen kaupattavakseen kaksi mielenkiintoista ajoneuvoa, kahdelta äkkiseltään sinänsä melko erilaiselta, mutta yhtä kaikki tunnetulta muusikolta. Myynnissä olisi nimittäin Justin Bieberin Ferrari 458, jonka ratissa nuori poptähti on aiheuttanut vuosien varrella jos jonkinmoista pahennusta – plakkarissa on muun muassa paparazzi -takaa-ajoja ja useampiakin reippaita ylinopeussakkoja.

Toinen huudettavissa olevista peltilehmistä on puolestaan Aerosmith-solisti Steven Tylerin Hennessey Venom GT Spyder, joka on yksi kahdestatoista mallista kuunaan valmistetusta kappaleesta. Kyseinen superauto lukeutuu myös maailman nopeimpiin ajopeleihin reilun 430 km/h huippunopeudellaan.

Bieberin Ferrari on arvioitu noin 175 000 dollarin arvoiseksi, Tylerin kiesin hintalapun huidellessa jossakin 1.5 miljoonan dollarin paikkeilla. Mikäli ylimääräinen valuuttaa siis polttelee taskussa, niin lisätiedot kohteista ja niiden huutamisesta löydät täältä.