Tässä se uusi Don Huonot -single nyt on – Tokyomanillä kravatti kiristää kuin hirttosilmukka

https://youtu.be/P2io6LEoOqs

Aiemmin viikolla lupailtu uusi Don Huonot -single on nyt julki, kuuntele kappale yläpuolelta. Tokyomanin sävellys on alun perin basisti Jukka Puurulan käsialaa, ja kappaleen teksti on sellainen, että aika moni 2010-luvun toimistotyöläinen voinee siihen samaistua. Känniset karaoket ja firman kunnia mainittu!

Tokyoman enteilee 31. toukokuuta julkaistavaa Sopeutumattomat-ep:tä, jolla on neljä uutta Donkkarit-sävellystä. Jokainen bändin jäsen teki ep:lle yhden biisin.

”Ajattelimme, että niin saisimme studioon parhaan mahdollisen fiiliksen ja kokonaisuudesta musiikillisesti monipuolisen. Kien kauniiseen mutta tummasävyiseen sävellyksen lyriikoihin hain inspiraatiota Frankensteinin morsian -kauhuelokuvaklassikosta. Biisi sai nimekseen Nukkemorsian. Jussin jylhään metallivaikutteiseen rockkappaleeseen sovitin Lapin talven karua mystiikkaa tihkuvan Revontulikipinät-tekstin”, Kalle Ahola kertoo.

”Singleksi valikoitunut Tokyoman oli Jukan biisidemoista se, josta tuli itselleni heti ekalla kuuntelulla korvamato. Ep:n nimibiisi Sopeutumattomat on oma sävellykseni, surumielinen maailmanlopun slovari, jossa tuottaja Rake Eskolin sai vapaat kädet soundimaalailuun.”

Don Huonot soittaa 30-vuotisjuhlakeikan Helsingin Tavastialla 12. lokakuuta. Tätä ennen yhtyeen voi nähdä ainakin Hyvinkään Rockfestissä 7. kesäkuuta.