Tässä vasta joulutarinaa kerrakseen – Lars Ulrich vieraili satusetänä BBC:n radio-ohjelmassa

22.12.2016 17:57

Mikä olisikaan parempi tapa valmistautua aattoa kohden kuin hyväntuulisen joulutarinan kuunteleminen. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan mikä tahansa tarinatuokio, sillä satusetänä toimii itse Lars Ulrich lukemassa lastenkirjaa nimeltä The Dinosaur That Pooped Christmas.

Lars piipahti BBC:n Radio 2 -kanavan Jo Whileyn ohjelmassa lukemassa The Dinosaur That Pooped Christmas -kirjaa. Vuonna 2012 julkaistu kirja on syntynyt osittain punkpop-bändi McFly’n jäsenten Tom Fletcherin ja Dougie Poynterin kynästä ja kertoo Danny-nimisestä ”ahneesta nuoresta pojasta” ja kuten tarinan nimestä voi päätellä – dinosauruksesta, joka syö ja ulostaa Dannyn talon sekä perheen.

Ulrich on selvästi lukenut yhden jos toisenkin tarinan lapsilleen, sillä sen verran sujuvasti Metallica-rumpali hallitsee tarinankerronnan taidon. Naurussa on kuitenkin Larsilla pidättelemistä tämän kertoessa kuinka joulupukki suunnittelee kostoa Dannylle lähettämällä tälle epämiellyttävän lahjan – dinosauruksen munan. Kun Danny aukaisee lahjansa, dinosauruksen poikanen syö kaiken eteensä tulevan mukaan lukien Danny vanhemmat, lemmikkieläimet, talon ja joulupukin poroineen.

Lisää luettavaa