Tässäpä pääosanesittäjälle jättimäiset buutsit täytettäväksi – Lemmystä puuhataan kokoillan elokuvaa

16.6.2020 21:00

Rock-jumala Lemmy Kilmisterin elämästä kertova elokuva on kehitys-/esituotantovaiheessa. Deadlinen tietojen mukaan kuvausten on määrä alkaa alkuvuodesta 2021.

Ohjaajana häärää vuoden 2010 Lemmy-dokumentin maaliin luotsannut Greg Olliver. Olliver vastaa myös rainan käsikirjoituksesta yhdessä Medeni Griffithsin kanssa. Myös elokuvan tuotantoportaasta löytyy Motörhead-kytköksiä manageri Todd Singermanin muodossa.

Elämäkerrallisen elokuvan on tarkoitus kertoa Lemmyn tarina lapsuudesta aina Jimi Hendrixin roudaushommien ja Hawkwindin kautta Motörheadiin.

”Kaikki mitä olet kuullut Lemmystä on luultavasti totta… ei siksi, että hän olisi uppoutunut rock’n’roll-kliseisiin, vaan koska hän oli luomassa niitä”, Olliver kommentoi. ”Punaisia malluja ja Jack Danielsia aamupalaksi, vauhtia päivälliseksi – kaikki tuo on totta. Jämäkän rock’n’roll-julkisivun takana oli vastustamaton, monimutkainen ja leijonan sydämellä varustettu mies, joka pysyi valitsemallaan polulla eikä koskaan lupunut musiikista joka teki hänet onnelliseksi.”

Olliverin mukaan elokuvaa on kehitelty jo vuodesta 2013 saakka ja tarkoitus on tehdä kunniaa Lemmyn lisäksi kaikille hänen läheisilleen. ”He tulevat olemaan tästä elokuvasta ylpeitä”, mies vakuuttaa.

Pääosanesittäjä ei ole vielä tällä haavaa selvillä. Siinä sitä riittääkin jollekulle työmaata.

Jäämme erittäin suurella mielenkiinnolla seuraamaan projektin edistymistä.

Lisää luettavaa