Teemu Suominen Spinefarmin ruoriin

Suomalaisen "raskaan musiikin monitoimimies" Teemu Suominen on nimitetty Spinefarm Recordsin label manageriksi 1.11. alkaen. Hän tulee työssään vastaamaan Spinefarmin musiikillisesta linjasta ja liiketoiminnasta.

Teemu Suominen on viimeisen kymmenen vuoden aikana toiminut mm. Radio Cityn juontajana, Finnish Metal Eventsin tuottajana, festarijuontajana, Live Nationin agenttina ja Metalheim-yhtiön managerina ja promoottorina. Suomisen laajaa kokemusta raskaan musiikin alalla arvostetaan – viimeisimpänä osoituksena tästä toimii ELMU-säätiön lokakuussa myöntämä Somnium-stipendi. Tunnustus myönnettiin Metalheimille yrityksen ansioista suoraselkäisenä ja luotettavana metallimusiikin esiintymismahdollisuuksien kehittäjänä.

– On mahtavaa päästä arvostetun ja perinteikkään, raskaamman musiikin levy-yhtiön ruoriin. Olen seurannut Spinefarmin menestystarinaa ja sen laajaa artistikatrasta jo vuosia ja on kunnia päästä osaksi heavymetalin tulevaisuutta. Isot ovat saappaat, mutta kyllä ne tällä massalla täyttyvät, vaikka lenkkeillä yritänkin, Suominen kommentoi nimitystään.

– Spinefarm on yksi maailman arvostetuimmista metallimusiikkiin erikoistuneista levymerkeistä. Emme kuitenkaan aio tuudittautua menneeseen vaan tavoitteenamme on Teemun johdolla muokata Spinefarmista se kaikista kuumin juttu. Olen henkilökohtaisesti hyvin tyytyväinen Teemun siirtymiseen palvelukseemme, sanoo Universal Musicin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

spinefarm.fi