Tekosyypäät sikseen! – Ota haltuun punk/hc-nimibändin debyytti ja painu keikalle

https://www.youtube.com/watch?v=2J9Fict-rv8&feature=youtu.be

ATK-yhtye (Toppo Koponen (Eläkeläiset, Kumikameli), Ari Taiminen (Viikate, Koljosen tiekiista), Kaikka Kangasmäki (Stam1na) ja Ohto Pallas (Dead in the Water)) on julkaissut debyyttilevynsä, joka niputtaa yhteen orkesterin aikaisemmin ”nettijulkaisut”.

Pitkäsoitto on saatavana fyysisenä versiona, ja pääseehän sen pariin toki myös sähköisissä kauppapaikoissa.

Tuossa yläpuolla taas voi tutustua kitaristi Taimisen häpeilemättömään markkinointivideoon.

Katsotaanpa myös, mitä muuta sanottavaa Taimisella on:

– Tosiaan, 1 & 2: -cd:lle on koostettu koko tähänastinen äänitetty tuotantomme. Alkuperäisestä ideasta poiketen bändin jäsenet haluavat – ainakin toistaiseksi – tavata myös ”oikeassa maailmassa” ja jopa näyttäytyä ulkopuolisille. Puhtaasti digikonseptista on siis vähin äänin luovuttu. ATK:n keikoilta onkin lupa odottaa hikistä ja kiihkeä meininkiä. Tavara annostellaan puolen tunnin pakettina ilman jermuhenkistä venkoilua.

– Keikkojamme vauhdittaa Lene Lennartti (Lapin Helvetti, ex-Terveet Kädet), sillä valitettavasti alkuperäinen basisti Kaikka Kangasmäki on estynyt Stam1na-kiireiltään.

ATK:n levynjulkaisukiertue etenee seuraavasti:

30.11. 45 Special, Oulu (+ Huora, Kuritus)
01.12. Lutakko, Jyväskylä (+ Kotiteollisuus)
07.12. Rytmikorjaamo, Seinäjoki (+ Stam1na)
08.12. Ottopoika, Kuopio (+ Suoliliuos)

Entä miltä orkesterin tulevaisuus näyttää?

– Alkuvuodesta tehdään neljä lisäkeikkaa, ja silloin otetaan etelän kaapunnit haltuun. ATK 3.0 taas on demovaiheessa ja lähes kaikki biisit on jo valmiina. Eli ensi vuoden puolella on uutta matskuakin luvassa!