”Tervehdihän Elton-setää” – entinen turvamies haastanut laulajan oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä

Elton Johnin asianajaja kuittaa syytteet oikeusjärjestelmän väärinkäytöksi
29.3.2016 09:42

TMZ uutisoi Sir Elton Johnin turvamiehenä toimineen Jeffrey Wenningerin haastaneen laulajapianistin oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä. Wenninger lopetti työt Elton Johnin palveluksessa syksyllä 2014.

Syytteessä Wenninger toteaa Johnin yrittäneen useita kertoja tarttua miestä sukukalleuksista sekä puristelleen hänen pakaroitaan. Wenninger kertoo Johnin laittaneen kätensä turvamiehen housuihin ja tokaisseen muun muassa ”tervehdipä Elton-setää” ja ”otahan se esille”.

Syytteen mukaan Elton Johnin autossa tapahtui vuonna 2014 kaikkiaan kolme eri lähentely-yritystä. Wenninger yritti syytteen mukaan estää lähentelyt niin sanallisesti kuin fyysisesti, mutta laulaja jatkoi estelyistä huolimatta.

[Päivitys 29.3. klo14:53]NME tavoitti Elton Johnin edustajat kommentoimaan syytettä. Laulajan asianajaja kuittaa väitteet seksuaalisesta häirinnästä perättömiksi.

– Syyte on närkästyneen entisen turvamiehen yritys nyhtää rahaa. Väitteillä ei ole mitään todellisuuspohjaa, ja asianomaisen aiemmat lausunnot ovat nyt annettujen kanssa ristiriidassa. Tämä on oikeusjärjestelmän väärinkäyttöä, emmekä me anna sille periksi, toteaa asianajaja Orin Snyder Elton Johnin Rocket Entertainment Groupin lausunnossa.

Lisää luettavaa