Testamentin Chuck Billy pääsi mukaan Marvel-sarjaan päästelemään demonisia äännähdyksiä

Saara Planting

Mihin suuntaan tv- ja pelituottajat katsovat, kun heidän tuotoksiinsa tarvitaan kunnon mörinää ja murinaa? Metallilaulajien tietty. Days Gone -zombiepelin ääniraidalle pestattiin pari vuotta sitten Cattle Decapitationin Travis Ryan esittämään zombieörkkien ääniä, ja nyt Testamentin Chuck Billy kertoo, että hänen murahduksiaan kuullaan Marvel-universumissa.

Billy kertoi taannoin The Jasta Show -videohaastattelussa, että hänet palkattiin Disney+-palvelussa esitettävän What If -sarjan yhteen jaksoon mörisemään. Kuviosta selvästi innostunut Billy kertoo tuottajan vieläpä olleen Testamentin fani, joten ääninäyttelijän ohjaaminen oli helppoa.

”Tuottaja sanoi, että no niin, tähän kohtaan tarvittaisiin Demonic-levyn kaltaista ääntä. Minä olin sitten, että ok, kyllähän se onnistuu. Seuraavaksi pyydettiin, että pistä tähän jotain Practice What You Preachin kaltaista”, Billy kertoo haastattelussa.

”Oli tosi nastaa, kun hän antoi ohjeita tuohon malliin. Se oli helppoa, ja minulla oli todella hauskaa. Kaikki hoidettiin vielä Covid-pandemian keskellä.”

Billy örisee ilmeisesti What If… Doctor Strange Lost His Heart Instead Of His Hands -jaksossa, joten tarkastakaa se, jos haluatte bongata metalliveteraanin ääniraidalta.