The 69 Eyes raottaa taas esirippua tulevan levyn tieltä – Julkaisi toisen singlen ja videon

Kappale on lohkaistu tulevalta West End -albumilta.

Tänä vuonna kolmekymppisiään viettävä The 69 Eyes julkaisee 13. syyskuuta uuden West End -albuminsa. Tänään levyltä on lohkaistu toinen single Cheyenna ja nyt päivänvalon näkee Vicente Corderon kappaleelle ohjaama musiikkivideo.

”Kitaristimme Pasi (Moilanen aka Bazie) tekee demot aina ihan valmiiksi biiseiksi mutta ilman laulua. Heti kun kuulin tämän viisun, kuulin ’Cheyenna’ kertosäkeen mielessäni. Ryhtyessäni tutkimaan, nimen taustaa – olisiko kyseessä intiaaniprinsessa vai mikä – törmäsin siihen, että juuri tuon nimisiä nuoria naisia oli raportoitu kadonneeksi aika ajoin Yhdysvalloissa. Naispuolisen aaveajajan tarina syntyi siitä” laulaja Jyrki 69 valaisee.

Johnny Lee Michaelsin tuottama West End -albumi pitää sisällään 11 uutta biisiä ja levyllä kuullaan vierailijoina muun muassa Cradle Of Filth -solisti Dani Filthiä,  Murderdolls -solisti Wednesday 13:a ja  Beastö Blancön Calico Cooperia. Albumin ensimmäisenä singlenä on julkaistu jo aiemmin 27 & Done –niminen biisi.

Uutta seuraa myös kiertue, joka alkaa Suomesta heti levyn julkaisua seuraavana päivänä. Suomesta kiertue suuntaa Keski-Eurooppaan ja Englantiin. Itä-Euroopan vuoro on alkuvuodesta 2020. Katso kiertueen jo julkaistut päivät ja paikat täältä.