The Cranberries -laulajan kuolemasta vuosi täyteen – Yhtye julkaisi haikean singlen, tiedottaa viimeisestä levystä

Dolores O'Riordan äänitti lauluosuutensa levylle ennen kuolemaansa.
16.1.2019 08:48

The Cranberries -yhtyeen laulaja Dolores O’Riordan menehtyi 15. tammikuuta 2018. Yhtye muistaa toverinsa kuoleman vuosipäivää julkaisemalla uuden haikean singlen All Over Now, jonka voit kuunnella tuosta yläpuolelta.

Kappale tulee löytymään 26. huhtikuuta julkaistavalta, bändin viimeiseksi jäävältä albumilta In The End. O’Riordan oli ehtinyt äänittää lauluosuutensa levyn kappaleisiin viimeiseen demovaiheeseen saakka ennen kuolemaansa ja yhtye teki yhdessä laulajan läheisten kanssa päätöksen saattaa levy loppuun ja julkaista se O’Riordanin muistoa kunnioittaakseen.

”Prosessi oli hyvin tuskallinen. Muistimme, miten innoissaan Dolores oli uudesta levystä ja ajatuksesta päästä soittamaan näitä kappaleita keikoilla. Tajusimme, miten tärkeää oli tehdä levy loppuun. Tätä hän olisi itsekin mielestämme halunnut”, yhtye tiedottaa.

”Koko prosessi oli hyvin tunteellinen. Tiesimme, ettemme tulisi koskaan soittamaan näitä kappaleita livenä teki siitä vielä vaikeampaa. Ilmassa oli myös lopullisuuden tunne, koska tiesimme, että tämä olisi viimeinen kerta kun työstämme yhdessä Cranberriesin levyä.”

Lisää luettavaa