The Hives kommentoi tulevaa albumiaan: ”Tämän täytyy olla aivan vitun tyhmää ja lapsellista, vielä pahempaa kuin aiemmin!”

Bändin paluulevy ilmestyy elokuussa.
12.7.2023 20:24

Ruotsin hilpein garage rock -yhtye, Suomessakin viime vuonna nähty The Hives julkaisee elokuussa uuden albumin yli 11 vuoden levytystauon jälkeen. Noin kuukauden päästä ilmestyvältä levyltä on saatu tähän mennessä näytteenä singlet Bogus Operandi, Countdown to Shutdown ja Rigor Mortis Radio.

Nokkamies Howlin’ Pelle Almqvist ja kitaristi Nicholaus Arson avasivat NME:n haastattelussa, mitä tulevalta The Death of Randy Fitzsimmons -nimiseltä teokselta on odotettavissa.

”Haluamme tehdä paluun isolla pamauksella emmekä millään aikuisrockilla. Miettikää, jos bändi olisi ollut poissa kymmenen vuotta ja tulisi takaisin aikuistuneena. On tärkeää mennä juuri päinvastaiseen suuntaan. Tämän täytyy olla aivan vitun tyhmää ja lapsellista, vielä pahempaa kuin aiemmin! Albumin punkbiisit ovat jopa huonompia kuin ensimmäisellä levyllämme. The Bomb– ja Trapdoor Solution -kappaleissa menemme siinä mielessä lähes äärirajoille”, kaksikko kertoo.

”Kun soitamme näitä biisejä, koemme olevamme alan johtajia tällä saralla. Nopeatempoista, energistä rock’n’rollia ja punkia. Olemme olleet poissa niin kauan, että kappaleista tuli tällaisia ihan puhtaasti siksi, että olimme niin innoissamme.”

Koko haastattelu on katsottavissa tästä linkistä. Tuoreimman singlen musavideoineen puolestaan voit laittaa pyörimään alta.

Lisää luettavaa