The Offspring -rumpali väittää saaneensa potkut yhtyeestä kieltäydyttyään koronarokotteesta terveydellisiin syihin vedoten

Rumpali Pete Parada sanoo, että hän sai kenkää The Offspringistä kieltäydyttyään ottamasta koronarokotetta.

Vuodesta 2007 yhtyeessä soittanut Parada kertoo noudattaneensa lääkärinsä ohjetta jättää rokote ottamatta terveydellisistä syistä.

”Minulla on valitettavia ja vaikeita uutisia kerrottavanani”, Parada kirjoittaa Instagram-päivityksessään. ”Tiedän monien läheisten ystävieni ja perheeni halunneen kuulla tästä mieluummin ensin yksityisesti — ja pahoittelen tiedonantoni julkista luonnetta, mutta en tiedä kuinka käydä tämä sama keskustelu useampaan kertaan.”

”Oma terveyshistoriani ja rokotteiden haittavaikuteprofiili huomioon ottaen lääkärini on kehottanut minua olemaan ottamatta rokotetta toistaiseksi”, Parada jatkaa. ”Sain viruksen yli vuosi sitten, ja se oli kohdallani lievä — olen varma, että kestäisin sen uudelleen, mutta en ole lainkaan varma selviäisinkö toisesta rokotteen jälkeisestä kierroksesta Guillain-Barrén oireyhtymän kanssa, joka on alkanut lapsuudestani ja pahentunut ikääntyessäni. Valitettavasti omalta (ja perheeni, jotka toivovat voivansa pitää minut maisemissa vielä vähän pidempään) kannalta riskit ovat huomattavasti hyötyjä suuremmat.”

”Koska en pysty mukautumaan siihen, mistä on muodostumassa tällä teollisuudenalalla pakko, on hiljattain päätetty että seurassani ei ole turvallista olla studiossa tai kiertueella”, Parada lisää. ”Mainitsen tämän, sillä ette tule näkemään minua tulevilla keikoilla.”

Parada kertoo, ettei hänellä ole negatiivisia tunteita bändiä kohtaan ja hän toivottaa tovereilleen kaikkea hyvää jatkossa.

”Vaikka syyni jättää rokotus ottamatta ovatkin lääketieteelliset, haluan tehdä selväksi että en ole raivaamassa tilaa ainoastaan minulle itselleni. Minun täytyy tuoda yksiselitteisesti julki, että tuen informoitua suostumusta — joka edellyttää mahdollisuutta valitaan ilman pakon tuomaa taakkaa.”

Lue Paradan päivitys kokonaisuudessaan alta.