The Rolling Stones paljasti tulevalla levyllä mukana olevat vierailijat – Mick Jagger vihjailee jatkosta

Hackney Diamonds ei laulajan mukaan jää yhtyeen viimeiseksi levyksi.
14.9.2023 19:18

Legendaarinen The Rolling Stones julkaisee lokakuussa kauan odotetun uutta alkuperäismusiikkia sisältävän pitkäsoiton Hackney Diamonds. Levyn on tuottanut Andrew Watts, joka on tuottanut muun muassa Ozzy Osbournen kaksi viimeisintä sooloalbumia sekä Iggy Popin tuoreimman pitkäsoiton. Mick Jagger, Keith Richards sekä tuottaja Watts puhuivat tulevasta levystä tarkemmin The New York Times -lehden toimittajalle, jolle Watts kertoi halunneensa bändin kuulostavan levyllä samalta kuin se kuulostaa lavallakin.

”Koska he ovat elämää suurempia. He ovat vittu Stones. Levyä kuunnellessa sinun pitää kyetä kuvittelemaan bändi soittamassa stadionilla, koska se on heidän juttunsa”, Watt kertoo.

”Otimme jokaisesta biisistä ehkä neljä, viisi ottoa ja siirryimme eteenpäin. Kenelläkään ei ollut aikaa miettiä liikoja. Minä ainakin olen taipuvainen analysoimaan: Onko tämä biisi yhtä hyvä kuin tämä? Onko tämä biisi samanlainen kuin joku muu, minkä olemme aiemmin tehneet? Sellaisia juttuja voi pohtia myöhemmin, me halusimme mennä eteenpäin”, Jagger toteaa.

Vuoden mittaan on kuultu paljon huhuja siitä, keitä kaikkia vierailevia tähtiä Rollarien tulevalla levyllä on mukana. Paul McCartneyn mukana olo vahvistettiinkin jo alkuvuodesta ja nyt kolmikko paljasti New York Timesille loput vierailijat: Stevie Wonder ja Lady Gaga ovat mukana kappaleella Sweet Sounds of Heaven, Elton John ja alkuperäinen Stones-basisti Bill Wyman puolestaan Live By The Sword -nimisellä kappaleella.

New York Timesin haastattelussa Jagger myös vihjaa, ettei bändin levytysura ole vielä tässä eikä seuraavaa pitkäsoittoa tarvitse odottaa ihan yhtä kauan kuin Hackney Diamondsia:

”En usko, että tämä on viimeinen Rolling Stones -albumi. Meillä on jo lähes kolme neljäsosaa valmiina seuraavaa varten”, laulaja toteaa.

Lisää luettavaa