The Rolling Stones voisi hyvin seurata Abban esimerkkiä keikkailun suhteen, tuumaa Mick Jagger

Rollarit lavalla virtuaalihahmoina? Miksipä ei, laulaja tuumaa.
27.9.2023 14:38

The Rolling Stones julkaisee lokakuussa odotetun uuden Hackney Diamonds -pitkäsoiton ja lähtee albumin tiimoilta luonnollisesti myös kiertueelle. Vaikka vuonna 1943 syntyneet laulaja Mick Jagger ja kitaristi Keith Richards sekä vuonna 1947 syntynyt kitaristi Ronnie Wood jaksavatkin vielä huhkia ja kiertää, ennen pitkää tulee aika, jolloin ikinuoret muusikotkin joutuvat jättämään keikkalavat taakseen.

Mutta vaikka Jagger, Richards ja Wood eivät pääsisikään lavalle enää itse, ei se silti välttämättä tarkoita, etteikö yleisö pääsisi nauttimaan Rollarien keikoista. Tuoreessa Wall Street Journalin haastattelussa Jagger nimittäin sanoo olevansa hyvin kiinnostunut nykyteknologian tuomista mahdollisuuksista heittäen esimerkkinä Abban hiljattaiset Voyage-konsertit, jossa yhtye nousi lavalle virtuaalisina avatareina.

”Nykyäänhän voi keikkailla postuumistikin, eikö? Teknologia on kehittynyt valtavasti jo Abba-jutunkin jälkeen”, Jagger tuumaa ja lisää aikoneensa mennä katsomaan virtuaali-Abbaa, mutta tämä jäi lopulta vain aikomukseksi.

Rollarit julkaisevat Hackney Diamonds -levyltään torstaina 28.9. toisen singlemaistiaisen. Sweet Sounds of Heaven -kappaleella ovat vierailevina tähtinä mukana Stevie Wonder ja Lady Gaga. Levyltä on jo aiemmin julkaistu maistiaisena kappale Angry.

Lisää luettavaa