The Runaways -laulajan kertaalleen hyllytetty albumi näkee sittenkin päivänvalon – Levyllä mukana muun muassa jäseniä Guns N’ Rosesista sekä Billy Corgan

13.9.2016 22:05

Punk rock -bändi The Runawayssa aikanaan laulaneen Cherie Currien viisi vuotta sitten työstämä, mutta julkaisematta jäänyt albumi näkee päivänvalon vielä syyskuun aikana. Näin Currie kertoi White Line Fever -podcast-sarjan haastattelussa.

Currie kertoo albumin syntyneen pitkälti yhteistyössä entisen Guns N’ Roses- ja Velvet Revolver -rumpali Matt Sorumin kanssa, joka on tuottanut levyn.

– Sorum oli aivan mahtava. Mukana on myös muita upeita staroja. Veronicas lauloi parilla kappaleella. Mahtavia neitoja. Billy Corgan teki meille dueton. Mukana ovat myös Slash ja Duff (McKagan) sekä Juliette Lewis. Olin todella otettu, kun kaikki nämä upeat artistit halusivat olla mukana. En tiennyt, että The Runaways vaikutti niin moneen. Siitä tuli hyvä mieli, Curie kertoo.

– Levy jäi tuolloin julkaisematta, mutta nyt Blackheart Records halusi julkaista sen. Joten nyt se viimein tulee kaikkien kuultavaksi syyskuun aikana, vaikka ehdin jo luulla, ettei niin tulisi koskaan tapahtumaan.

Cherie Currien viimeisin studioalbumi on vuonna 2015 ilmestynyt Reverie. The Runawaysin debyyttialbumin julkaisusta tuli tänä vuonna puolestaan kuluneeksi tasan 40 vuotta.

https://soundcloud.com/therealsteavis/white-line-fever-podcast-episode-88

Lisää luettavaa