Jussi Hakulisen tytär Ellinoora vierailee isänsä kappaleesta tehdyllä punk-coverilla – The Tarjasin versio Vaaleanpunaisesta majatalosta Soundin ennakkokuuntelussa

The Tarjasin ja Ellinoora Hakulisen versio on omistettu Jussi Hakulisen muistolle.
22.5.2023 10:34

Ulvilalainen punk rock -yhtye The Tarjas julkaisee keskiviikkona 24.5. coverin Jussi Hakulisen Vaaleanpunainen majatalo -kappaleesta. Rouhea versio soi nyt ennakkoon Soundin netissä, kuuntele se yläpuolelta. The Tarjas sai houkuteltua kappaleelle erittäin osuvan vierailijan, Hakulisen tyttären Ellinooran.

– Jussi oli aikoinaan opettamassa meitä yläasteella. Kuultuamme hänen äkillisestä poismenostaan päätimme soittaa kyseisen kappaleen seuraavalla keikalla. Biisi toimi ja istui keikkasettiin loistavasti, joten yksissä tuumin kannettiin soittopelit studioon ja vedettiin kappale narulle. Vierailevaksi muusikoksi pyysimme Ellinooran, joka soittaa kappaleessa Hammond-osuudet sekä laulaa taustoja, yhtye kertoo tiedotteessa.

Vaaleanpunainen majatalo ilmestyi alun perin Jussi Hakulisen saman nimisellä soolodebyytillä (1985).

Vuonna 2006 perustettu The Tarjas on julkaissut kolme pitkäsoittoa, yhden livelevyn ja nipun seiskatuumaisia. Bändin kokoonpano on elänyt basistien osalta, mutta nyt kokoonpano on palautunut hyväksi koettuun alkuperäiseen muotoonsa: Vesku (kitara ja laulu), Timo (basso) ja Matti (rummut).

Lisää luettavaa