The View -yhtyeen keikka päättyi laulajan ja basistin nyrkkitappeluun – videoita nujakasta leviää somessa

Yhtye on myös perunut seuraavan keikkansa.
11.5.2023 15:10

Skotlantilaisen indie rock -yhtye The View’n eilisiltainen konsertti Manchesterissä päättyi ennen aikojaan, kun bändin nokkamies Kyle Falconer ja synttäreitään viettänyt basisti Kieren Webster ottivat yhtäkkiä lavalla kunnolla yhteen. Välikohtaus sattui setin kolmantenatoista biisinä soitetun Skag Trendyn kohdalla.

Sosiaalisessa mediassa leviävällä videolla nähdään, miten Webster, joka soitti kappaleessa kitaraa, käy potkaisemassa bassoa soittaneen Falconerin mikkitelinettä. Tämä oli laulajalle liikaa, sillä potkun jälkeen Falconer laskee soittimen tulisesti kaulastaan ja käy basistiin käsiksi potkien ja lyöden tätä naamaan. Kitaristi Pete Reillyn ja yhtyeen kiertuehenkilökunnan mennessä väliin Falconer jatkaa hyökkäystään suullisesti uhaten muun muassa ”tappaa” Websterin.

Välikohtauksen jälkeen Falconer palasi vielä yksin lavalle esittämään akustisesti Face For The Radio -kappaleen, jonka tämä lopetti kuitenkin kesken ja totesi mikkiin turhautuneena Websterin saavan hoitaa keikan loppuun. ”Ongelma vain on se, että hän haluaa koko ajan laulaa vaikka ei osaa yhtään”, Falconer tuhahtaa mikkiin ja kävelee pois lavalta crew’n estelyistä huolimatta.

Tänään yhtyeen some-kanavissa julkaistiin puolestaan tiedote, että bändin tämäniltainen keikka Lontoossa on siirretty myöhempään ajankohtaan. Yhtye myös kertoo tiedottavansa aiheesta lisää ”muutaman päivän sisällä”.

Lisää luettavaa