Tiesitkö? – Black Sabbathilla on McDonald’s -teemainen tribuuttibändi ja meininki on juuri niin sakeaa kuin miltä se kuulostaakin

Kuva: Wikimedia Commons

McDonald’s kuvaston liittäminen Black Sabbathin äänitaiteeseen on idea, joka ei tuosta vain pulpahda jokaisen mattimeikäläisen mieleen pahimmissa kuumehouruissakaan, mutta joka käy loppujen lopuksi hyvinkin järkeen. Se on ajatuksena jopa siinä määrin nerokas, että ”miksi ihmeessä tätäkään ei oltu hoksattu tämän aiemmin?” -tyyppinen suhtautuminen ottaa hyvin pian niskalenkin yleisestä konseptin hämmästelystä. Lyhyesti ilmaistuna Yhdysvaltalainen Mac Sabbath huomasi siis hampurilaisen mentävän aukon rock-universumissamme ja päätti täyttää sen koko juustoisella olemuksellaan – ja siitä me olemme heille ikuisesti kiitollisuudenvelassa.

”Drive thru metalliksi” musiikkiaan kutsuva poppoo koostuu vokalisti Ronald Osbournesta, kitaristi Slayer MacCheezestä, basisti Grimalicesta ja rumpali Catburglarista, joka myös Peter Criss Cut Friesinä tunnetaan. Sen enempää tietoa vuoden 2014 paikkeilla pystyyn polkaistun yhtyeen muusikoista maskien takana ei ole, mutta orkesterin sentään kerrotaan olevan kotoisin ”hauraasta osasta aika-avaruus jatkumoa”. Tarvitseeko meidän edes tietää enempää?

Ei, tätä ei voi keksiä. Tämä on koettava itse.