Tikkurila-festivaali julkisti ensi kesän esiintyjiään – mukana Apulanta, JVG, Olavi Uusivirta ja muita kotimaisia tähtiä

30.11.2017 13:49

Viidettä kertaa Hiekkaharjun urheilupuistossa Vantaalla järjestettävä Tikkurila-festivaali on julkaissut ensimmäiset artistikiinnityksensä. Heinäkuussa 2018 tapahtumassa nähdään JVG, Kaija Koo, Apulanta, Evelina, Elastinen, Juha Tapio, Jenni Vartiainen ja Olavi Uusivirta.

Apulanta nousee jo viidettä kertaa festivaalin lavalle viikonlopun viimeisenä esiintyjänä. Tapahtuma juhlitaan tänä vuonna 20.−21. heinäkuuta.

”Musiikillisella rintamalla jatkamme hyvin pitkälti samalla linjalla kuin menestysvuonna 2017. Tavoitteena on saada jalkeille Suomen eturivin artistit ja huipputähdet sekä tuoreimmat ilmiöt”, Tikkurila-festivaalin perustaja Jan Grehn kertoo tiedotteessa.

Festivaaliorganisaatio vihjaa myös, että viisivuotisjuhlien kunniaksi tiedossa on jotain uutta, mutta tähän asiaan palataan tarkemmin vasta myöhemmin.

Tikkurila-festivaalin lipunmyynti käynnistyi tänään ja jatkuu uudenvuodenaattoon saakka alennetuin hinnoin. Kahden päivän liput kustantavat alkaen 99 euroa.

Lisää luettavaa