Tiktak on varttunut jo 20-vuotiaaksi – juhlan kunniaksi järjestetään jättikeikka Hartwall-areenalla

23.11.2018 08:50

Tiktakin viimekesäinen paluu keikkalavoille oli ilmeisesti menestyksekäs, sillä jatkoa seuraa. Ja nyt ammutaankin isoilla kanuunoilla, sillä bändi aikoo juhlia kaksikymppisiään prameasti Helsingin Hartwall-areenalla. Jopas!

Hartwall-keikka järjestetään 18. huhtikuuta. Pääsyliput tapahtumaan ovat alkaen 49,90 euroa, ja myyntiin liput tulevat 27.11. Ticketmasterissa. Sinne siis juhlimaan, mikäli Tänä yönä taivaaseen, Heilutaan ja muut vastaavat hitit ovat jättäneet lähtemättömän jäljen elämääsi.

”Viime kesä selvästi valmisteli meidät tähän isoon Hartwallin-keikkaan. Mulle ei missään vaiheessa tullut sellainen olo, että tässä lämmiteltäisiin uudelleen jo kertaalleen jäähtynyttä soppaa, vaan otettiin tietoisesti tavoitteeksi olla parempia kuin koskaan”, laulaja Petra Gargano sanoo tiedotteessa ja jatkaa:

Tiktak oli kesän keikoilla paremmassa vedossa kuin silloin, kun bändi oli lopettelemassa. Nyt luvassa on pidempi ja näyttävämpi setti, johon saadaan varmasti mahdutettua kaikki ne suosikkibiisit, yhteislaulut ja hitit.”

Lisää luettavaa