Timo Tolkin Infinite Visions -projekti kaatui rahoituksen puutteeseen – Demot laitettiin nettiin kuunneltavaksi

8.1.2021 09:07

Kitaralegenda Timo Tolkki on kuopannut Infinite Visions -bändiprojektin, jonka parissa tämä on työskennellyt jo jonkun aikaa. Orkesterin Union Magnetica -esikoislevyn työstämistä varten pystytetty joukkorahoituskampanja jäi kauas tavoitteestaan – 10 000 euron tavoitesummasta saatiin kasaan 1 415 euroa – joten albumi jää toteuttamatta. Asiasta tiedotettiin projektin Facebook-sivuilla.

Samaisessa päivityksessä kerrotaan Tolkin jatkavan soolona ja muun Infinite Visions -porukan pistävän pystyyn uuden yhtyeen. Tässä vielä nimettömässä kokoonpanossa vaikuttaisivat laulaja Erik Kraemer (Simulacrum), rumpali Pawel Jaroszewicz (ex-Hate/Vader), basisti Pierre-Emmanuel Pélisson (Asylum Pyre/ex-Heavenly) ja kosketinsoittaja Jimmy Pitts (Eternity’s End/NorthTale) sekä uusina jäseninä mukaan hyppäävät kitaristit Nils Courbaron (Sirenia/Think Of A New Kind) ja Dani G (Last Days Of Eden/Darksun).

”Suunnitelmani on julkaista Union Magnetica sooloalbumina ja ottaa mukaan laulajiksi esimerkiksi Elize Ryd (Amaranthe), Sharon Del Adel (Within Temptation), Russell Allen (Symphony X) ja Rob Rock (Impellitteri). Tarkoitus on saada tämä soololevy julki syksyllä ja lähteä sitten maailmankiertueelle”, Tolkki kertoo puolestaan omista askelmerkeistään.

Kiittääkseen ja hyvästelläkseen fanit ja tukijat, on nettiin ladattu nippu Infinite Visionsin demoja kuunneltavaksi. Seitsemän raidan paketissa on viisi eri biisi, joista kahdesta on mukana kaksi erilaista versiota. Kappaleet ovat kuunneltavissa muun muassa Youtubessa – voit kuunnella ne myös tuosta alta.

Lisää luettavaa