Tommy Lee lupaa muuttaa maasta, jos Trump uudelleenvalitaan presidentiksi – ”Lakatkaa äänestämästä julkkiksia”

"Eniten minua asiassa kirvelee se, että minusta tuntuu, että me olemme häpeäksi", rumpali toteaa.
14.10.2020 10:31

Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee ei todellakaan ole presidentti Donald Trumpin fani ja mies on tehnyt asian myös hyvin selväksi sosiaalisessa mediassa. Tuoreessa brittilehti The Big Issuen haastattelussa Lee sanoo olevansa valmis jättämään Amerikan taakseen, mikäli Trump uudelleenvalitaan tulevissa vaaleissa.

”Vannon jumalan nimeen, että jos niin käy, tulen sinne britteihin. Minä häippäsen. Palaan vaikka synnyinmaahani Kreikkaan ja ostan talon joltain saarelta”, Lee uhoaa.

”Eniten minua asiassa kirvelee se, että minusta tuntuu, että me olemme häpeäksi. Minusta tuntuu, että Eurooppa ja muu maailma katsoo Amerikkaa ja ajattelee: ’Mitä vittua te teette? Lakatkaa äänestämästä julkkiksia ja pistäkää joku oikea tyyppi johtamaan maata’.”

Samaisessa haastattelussa Lee kertoo myös odottavansa malttamattomana, että koronatilanne rauhoittuu ja Mötley Crüen suunniteltu paluukiertue pääsee alkamaan.

”Voin kuvitella sen hetken, kun nousen lavalle ja koen sen energian, kun voimme olla taas kaikki yhdessä. Sitä tunnetta ei voi mitata rahassa enkä varmasti tule enää kokemaan mitään vastaavaa loppuelämäni aikana”, Lee haikailee.

Lisää luettavaa