Tommy Lee optimistisena: Mötley Crüen paluukiertue toteutuu suunnitelmien mukaan

Mötley Crüen ja Def Leppardin on tarkoitus kiertää kesällä Amerikkaa.
9.4.2020 13:50

Mötley Crüen on tarkoitus aloittaa 18. kesäkuuta mittava, 31 keikkaa käsittävä stadionkiertue Amerikassa. Mukana kiertueella ovat lisäksi Def Leppard, Poison ja Joan Jett.

Koronaviruksen vuoksi on kuitenkin jo nyt peruttu useita festivaaleja ja muita isoja tapahtumia ainakin kesäkuun ajalta ympäri Eurooppaa ja Amerikassa virus on iskenyt voimalla vasta nyt. Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee on kuitenkin Billboard-lehden haastattelussa optimistisesti sitä mieltä, että kiertue tulee toteutumaan aivan suunnitelmien mukaisesti.

”Pyörät pyörivät edelleen eteenpäin. Olemme jatkuvasti yhteyksissä eri osapuolten kanssa. Nikki (Sixx, Mötley Crüe -basisti) ja minä olemme olleet mukana useissa tuotantopalavareissa. Nyt puhutaan useista stadioneista, joten olemme kuin kaksi kakaraa karkkikaupassa, kun suunnittelemme sellaista spektaakkelia, josta ihmiset tulevat hämmästymään ja haltioitumaan. Se on tavoitteemme tällä hetkellä ja siihen suuntaan olemme ehdottomasti menossa”, Lee toteaa itsevarmasti.

”Jahka tämä koko vitun maailmanlopun meininki on ohi, olen varma, että kaikilla on todella hyvä fiilis ja halu mennä ja pitää hauskaa. Uskon sitä todella. Joten toivottavasti ihmiset pysyvät nyt sisällä, jotta tämä paska saadaan kuriin ja voimme palata taas elämään normaalia elämää.”

Enemmän päänvaivaa rumpalille aiheuttaa kuulemma tämän tavaramerkiksi muodostunut stuntti, jossa tämä leijuu rumpusettinsä kanssa ilmassa pitkin vuoristoratamaista rakennelmaa. Edellisellä – siihen aikaan yhtyeen ”viimeisenä kiertueena” markkinoidulla – rundilla Lee roikkui muun muassa ylösalaisin yleisön päällä setteineen päivineen. Nyt pitäisi siis kehittää jotain vieläkin isompaa ja hullumpaa, mikä aiheuttaa rumpalille harmaita hiuksia.

”Mitä ihmettä voin muka tehä enää tässä kohtaa? Olen kirjaimellisesti tehnyt jo kaiken mahdottoman. Ammunko itseni ilmaan jostain tykistä? Stadionissahan ei ole esimerkiksi kattoa, mistä voi roikkua, joten asiassa on monia haasteita, joista käymme nyt keskustelua”, Lee tuskailee.

Lisää luettavaa