Tool ei katso hyvällä keikkojensa kuvaamista – puhelimia heiluttavat katsojat uhattiin heittää ulos

Tool

Jos suunnittelee Toolin keikalle lähtemistä, kannattaa miettiä kahdesti, yrittääkö napata keikasta muistoksi kuvia tai videota. Metal Injection kertoo yleisön saaneen Clevelandin-keikan alla sähköpostia, jossa suorasanaisesti ilmoitettiin, ettei kuvaamista hyväksytä. Sähköposti tuli Rocket Mortgage Fieldhouse -esiintymisareenalta.

”Pyydämme teitä katsomaan ja kuuntelemaan esitystä puhelimenne seuraamisen sijaan. Teidät poistetaan konsertista vailla paluu- tai hyvitysmahdollisuutta, jos rikotte tätä yksinkertaista pyyntöä ja otatte valokuvia show’n aikana. Hätätilanteessa voitte käyttää puhelinta etäämpänä esitysalueelta”, sähkäpostissa sanotaan. Keikka-alueella oli myös runsaasti kuvaamisen kieltäviä kylttejä.

Maynard James Keenanin A Perfect Circlen keikoilla oli jo pari vuotta sitten vastaavanlainen kielto, joten tämä ei sinänsä tule yllätyksenä. Ilmeisesti yleisö käyttäytyi kiltisti, sillä Metal Injectionin mukaan Keenan kehui katsojien olevan tilanteen tasalla ja kehotti järjestysmiehiä suhtautumaan tilanteeseen rennosti.

Tool kiertää pitkin Yhdysvaltoja marraskuun loppuun saakka. Miten on muun maailman laita, sitä ei tarina vielä kerro.