Tool- ja Mastodon-muusikoiden Legend Of The Seagullmen aktivoituu taas – Ensimmäinen levy ja keikka tulossa

Lokkimiehet tulevat!

Mastodon-kitaristi Brent Hinds ja Tool-rumpali Danny Carey julkaisivat muutama vuosi takaperin Legend Of The Seagullmen -nimen alla muutamia meriteemaisia outoilukappaleita yhdessä Burning Brides ja OFF! -yhtyeissä vaikuttavan Dimitri Coatsin ja elokuvaohjaaja Jimmy Howardin kanssa. Nyt pienen hiljaiselon katkaisee tieto siitä, että lokkimiehet ovat saaneet aikaiseksi täyspitkän levyn verran materiaalia ja debyyttilevyä pukkaa ulos aivan lähitulevaisuudessa.

Howard nimittäin julkaisi Instagram-tilillään otoksia, jossa tämä kättelee Careyta pidellen toisessa kädessä juuri masteroinnista tulleen levyn vinyyliversion testipainosta. Kuvasaatteessa kiitetään myös Queens Of The Stone Agesta ja A Perfect Circlestä tuttua Troy Van Leeuwenia, joka ilmeisesti liittyy myös projektiin jollain lailla. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä sieltä oikein tulee.

Lisäksi yhtye on kiinnitetty Primus-yhtyeen lämmittelijäksi Kalifornian Oaklandissa vuoden viimeisenä päivänä pidettäviin uudenvuodenjuhliin, joten eipähän ainakaan Mastodonin lisäksi monissa muissakin sivuprojekteissa soittavan Hindsin ja uuden Tool-albumin parissa touhuavan Careyn tarvitse todellakaan istuskella toimettomina.