Torille? Loudwire kokosi Youtuben kännisimpiä lauluesityksiä yhteen – Kooste alkaa suomalaisen black metal -yhtyeen sekoilulla

Azazel edustaa jälleen.
5.10.2020 19:21

Amerikkalainen Loudwire-sivusto on julkaissut videokoosteen, johon on koottu kännisten ja vielä kännisempien laulajien videolle tallentuneita ja Youtubeen ladattuja ”esityksiä”. Mukana on niin vahvassa maistissa Steel Pantherin keikalla vieraillut Avril Lavigne kuin myös tavallisia tallaajia esittämässä humalaisia karaoketulkintojaan – perussettiä siis.

Erityisen merkillepantavaa videossa on kuitenkin se, että se alkaa komeasti(?) suomalaisen black metalin siivittämänä. Kyseessä on tietenkin pätkä Azazel-yhtyeen vuonna 2017 soittamalta surullisenkuuluisalta ja viraali-ilmiöksi nousseelta keikalta, jolla laulaja Lord Satanachia sekä bändin kitaristi esiintyivät niin vahvassa laitamyötäisessä, että kaatuiluksihan se meni. Torille?

Azazel on ennenkin edustanut Loudwiren listoilla: yhtye sai taannoin ”kunnian” nousta sivuston koostaman ”10 black metal -mokaa” -listan ykköspallille saakka. Jes!

Lisää luettavaa