Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela yhteisen projektin parissa – Muusikkopariskunta julkaisee debyyttilevynsä alkuvuodesta

Auri-projektissa on mukana myös Nightwishistä tuttu multi-instrumentalisti sekä lukuisia vierailevia tähtiä.
26.6.2017 18:19

Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela ovat aiemminkin tehneet yhteistyötä musiikin saralla muun muassa Holopaisen Roope Ankka -teemalevyn sekä hyväntekeväisyysbiisin tiimoilta. Nyt muusikkopariskunta on kuitenkin julkaisemassa musiikkia yhdessä kokonaisen levyllisen verran Auriksi ristityn projektin tiimoilta.

Aurin debyyttilevyn julkaisee Nuclear Blast ja se näkee päivänvalon alkuvuodesta 2018. Levy-yhtiö tiedottaa projektin saaneen alkunsa vuonna 2011 Aphrodite Rising -kappaleen muodossa. Ajan myötä projekti on mennyt yhä syvemmälle kaninkoloon ja alkuvuodesta julkaistaan yksitoista kappaletta sisältävä pitkäsoitto. Laulu- ja viuluosuuksista vastaavan Kurkelan ja koskettimia soittavan Holopaisen lisäksi Auri-debyytillä on mukana Holopaisen Nightwish-kollega Troy Donockley ja levyllä tullaan kuulemaan myös vierailevia tähtiä.

Parhaillaan luovalla tauolla oleva Nightwish palaa puolestaan levolta myös keväällä 2018, jolloin luvassa on muun muassa kokoelmalevyä sekä kiertuetta.

Lisää luettavaa