Tuoreiden huhujen mukaan uusi AC/DC-albumi olisi jo valmis – myös Malcolm Youngin osallisuudesta tihkuu uusia yksityiskohtia

https://www.youtube.com/watch?v=O2Sg7JqhrBU

Huhumylly aussijätti AC/DC:n ympärillä ei ota laantuakseen.Viime vuoden puolella saimme hämmästeltäväksemme valokuvia Kanadasta, joissa orkesterin entisiksi uskotut jäsenet Phil Rudd ja Brian Johnson viettivät hyvässä hengessä tupakkataukoa paikallisen Warehouse Studion terassilla. Viikko sitten raportoimme vuorostaan grindcore-yhtye Terrorizer somepäivityksestä, jonka mukaan lentokentällä ohimennen bongattu Johnson olisi vahvistanut laulavansa uudella eikkadeikka-pitkäsoitolla.

Ei savua ilman tulta, vai mitenkäs se menikään?

Nyt rockiin ja heavy metaliin erikoistunut radiopersoona Eddie Trunk kertoo kuulleensa ”erittäin luotettavaksi” kuvailemaltaan lähteeltä, että huhuiltu pitkäsoitto olisi valmis.

”Hän kertoi, että hänen tietääkseen albumi on valmis”, mies vastaa asiasta tiedustelleelle soittajalle. ”He menivät kanadalaiseen studioon ja tekivät levyn.” Lisäksi miehen mukaan uutukaisella kuultaisiin vuonna 2017 menehtynyttä riffimestari Malcolm Youngiakin. ”Malcolmilla oli paljon materiaalia valmiiksi äänitettynä, jota he sitten lisäilivät levylle.”

Siitä, milloin albumia voitaisiin odotella ilmestyväksi tai onko yhtye mahdollisesti suuntaamassa sen myötä tien päälle, ei ole kuitenkaan sen tarkempia tietoja.