Tuottaja/lauluntekijäsuuruus muistelee välirikkoaan Kiss-basistin kanssa – lähetti Gene Simmonsille tulikivenkatkuiset terveiset

1.1.2024 20:59

Tuottajana ja laulunkirjoittajana varsinaisen kultasormen maineessa 80- ja 90-luvuilla paistatellut Desmond Child julkaisi Livin’ On a Prayer: Big Songs Big Life -elämäkertansa viime vuoden loppupuolella. Mies on sittemmin promotoinut opustaan lukuisissa haastatteluissa, joissa on riittänyt muisteloita Kissin, Bon Jovin ja Aerosmithin kanssa työskentelystä.

Backstage Pass Rock-Newsille Child kertoo välirikostaan Kiss-basisti Gene Simmonsin kanssa.

”Menestyin erinomaisesti Bon Jovin ja Aerosmithin kanssa, ja hänen juttunsa sillä levyllä (The Elder) oli: ’Emme tarvitse ulkopuolisia laulunkirjoittajia. Itseasiassa pestasimme vartijoita studion ovelle pitämään Desmond Child poissa.’ Luin sen ja ihmettelin, että ’miksi hän mustamaalaa henkilöä joka on täyttänyt hänen taskunsa rahalla?’ Nyt ymmärrän hänen huumoriaan ja pidän sitä tavallaan hauskana juttuna, mutta tuolloin otin nokkiini, soitin Paulille ja sanoin: ’Tämä häiritsee minua. Hän sanoi niin 50 haastattelussa ympäri maailmaa.’ Paul sanoi, että ’en voi hallita Geneä. Hän sanoo mitä haluaa.’ Niinpä sanoin: ’No, kerro hänelle että vetää käteen.'”

Lisää luettavaa