Turun Kesärauha siirtyy ensi vuoteen – Uusi ajankohta jo varmistunut, Mew pysyy pääesiintyjänä

Mew.
Morten Rygaard

And The Glass Handed Kites -albumia juhlistetaan Turussa kesällä 2021.

Kun kesäfestarien kohtalo oli vielä auki, päätti Turun Kesärauha siirtyä alkuperäiseltä paikaltaan kesäkuulta myöhempään ajankohtaan elokuulle. Nyt järjestäjät ovat kuitenkin tehneet päätöksen perua tapahtuma tältä vuodelta kokonaan.

”Olimme myyneet jo reilusti yli 70% Kesärauhan kokonaiskapasiteetista. Näin ison yleisömäärän suhteen siirto ensi vuoteen oli lopulta ainut vaihtoehto. Emme halunneet ottaa riskiä yleisön, artistien ja henkilökunnan turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä”, kommentoi Kesärauhan taiteellinen johtaja Pietu Sepponen.

Kesärauha julistetaan siis Turun Vanhalla Suurtorilla 11.-12.6.2021. Tälle vuodelle kiinnitetty pääesiintyjä, And The Glass Handed Kites -albumiaan juhlistava tanskalaisyhtye Mew pysyy ohjelmistossa mukana myös ensi vuonna. Suuri osa tämän vuoden kaavaillusta ohjelmistosta pyritään siirtämään uuteen ajankohtaan sellaisenaan.

Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan, mutta lippurahat voi myös palauttaa, mikäli uusi ajankohta ei sovi. Lipunpalautusohjeista ja ensi kesän ohjelmasta tiedotetaan piakkoin lisää.