Tuska julkisti lisää esiintyjiä: In Flames ja Arch Enemy tarjoavat Suvilahdessa melodista kuolometallia Ruotsin malliin

26.1.2023 09:35

Taas on tarjolla lisää Tuska-esiintyjiä! Festivaaliorganisaatio ilmoittaa, että vireän metallijuhlan ohjelmistoon on lisätty kelpo nivaska bändejä niin ulkomailta kuin koto-Suomesta, ja merkittävimmät nimet saapuvat tällä erää länsinaapuristamme.

Nythän on nimittäin niin, että In Flames ja Arch Enemy saapuvat tähdittämään ensi kesän Tuskaa. Eksoottisempaa hevimeininkiä tarjoilee puolestaan mongolipartio The Hu, ja Yhdysvalloista Helsinkiin matkustaa puolestaan sellainen nimi kuin Butcher Babies. Muita ulkomaisia uutuuksia ovat Imperial Triumphant sekä A.A. Williams. Suomen lippua Tuskassa heiluttavat Foreseen, Smackbound, Silver Bullet, Vermilia, Galvanizer sekä Solothus.

Tuskan koko tähän mennessä julkistettu ohjelmisto on listattu alle. Lippuja voi hakea Tiketistä, Ticketmasterista ja Lippupisteestä hintaan 129–209 euroa.

Perjantai 30.6.2023
Gojira, Arch Enemy, Jinjer, While She Sleeps, Mokoma, Diablo, Dance With The Dead, Imminence, Blood Incantation, Vended, Foreseen, Galvanizer
Lauantai 1.7.2023
VV (Ville Valo), In Flames, Motionless In White, Clutch, Turmion Kätilöt, Butcher Babies, Swallow The Sun, Finntroll, Orbit Culture, Brymir, A. A. Williams, Silver Bullet, Solothus
Sunnuntai 2.7.2023
Ghost, The Hu, Electric Callboy, Lorna Shore, Spiritbox, Suffocation, Xysma, Imperial Triumphant, Smackbound, Vermilia

Lisää luettavaa